Inloopmatten

Inloopmatten Hele Mooi,

inloopmattenNiet allen Groen, Gele en Rode, maar ook Inloopmatten in Blauw Groen En nog veel meer kleuren. Wij leveren uw inloopmat op maat met naar keuze als wasbare schoonloopmat met rubber rug en rand of als inloopmat van de rol gesneden. Van de rol gesneden kunt u de mat zelf eenvoudig op maar snijden met een scherp stanley mes. Snijden kan via de rug van de mat, rechte lat cm en snijden maar.

Een wasbare inloopmat is een mat die lang heel lang zal meegaan. Tot 1,5 vierkante meter kunt u deze inloopmat bovendien zelf wassen in de wasmachine. Door de mat te wassen zal deze weer helemaal schoon worden en kunt u snel vuil verwijderen. Drogen gaat gewoon in de droger op maximale temparatuur. Deze matten zijn getest op minimaal 100x wassen in een industriële omgeving. dit is ook de reden dat deze matten als huurmatten gebruikt worden. U ziet ze wel als inloopmatten bij uw supermarkt of tankstation. In veel gevallen zijn het dan inloopmatten met logo. De minimale afname voor een op maakt gemaakte logomat is slechts 1 stuk en de kleinste maat is 85×60 cm. U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten en tussen de 32 en 47 kleuren afhankelijk van de kwaliteit.

Er zijn natuurlijk vele soorten inloopmatten en op internet zijn de meeste webshops de goedkoopste. De goedkoopste is natuurlijk een betrekkelijk begrip. als het om een inloopmat gaat is het juist de bedoeling dat de mat functioneel is en vuil en vocht kan opnemen. Goedkoop blijkt dan vaak duurkoop. Matjes van 10-20 euro zijn leuk maar meestal niet functioneel en het gevolg blijft natte vloeren en vuil op uw parketvloer dat krassen achterlaat. Het is verstandiger om voor een iets duurdere mat te kiezen die wel functioneel is, die eenvoudig schoon te maken is en ook nog lang meer kan gaan.

Inloopmatten koop kwaliteit !