Kokosmat op maat

Kokosmat op maat

kokosmat op maatWij leveren uw kokosmat op maat van de rol gesneden. Kokosmatten leveren we in verschillende diktes, van 18 tot 30 mm. De 18 mm kokosmat is bovendien leverbaar in 9 verschillende kleuren. De beschikbare breedtes in deze maat zijn 80 100 120 en 200 cm. Wij snijden de gewenste lengte voor u op maat af. Let op bestel iets te veel en hou rekening maat een maattolerantie. U dient uw kokosmat zelf op maat te snijden.

Tijdens het snijden zullen er veel vezels loskomen van uw kokosmat, dit is normaal. Na het snijden kunt u het beste de mat uitschudden en met een stofzuiger losse vezels verwijderen. U kunt de gehele kokosmat stofzuigen maar vooral de randen die u gesneden heeft.

De rug van de kokosmat is gemaakt van een vinyl ook bekend als pvc. Door het vinyl mengen we gerecycled vinyl. een Kokosmat krijgt hierdoor een hogere eco waarde. Kokos is immers al een natuurvezel en door gerecyclede materialen toe te voegen worden het meer verantwoorde producten.

Let op kokosmatten blijven natuurvezels en hebben last van slijtage. Door de hardheid van de vezel kun je spreken over een borstelmat. Water is echter geen vriend van deze mat en met nat weer loopt u het risico dat zand aan de voeten blijft plakken en mee naar binnen wordt genomen.