Rubber Matten

rubber mattenWij leveren een mooi assortiment aan kwaliteits rubber matten zoals deze ringmat met ingebouwde rand op de foto hiernaar. Deze rubber ringmatten zijn voorzien van kleine ringen die voldoen aan de Eu standaard. De schuin oplopende rand rondom zorgt voor een mooie afwerking van de mat, verhinderd struikelen over de mat en winkelwagen kunnen over deze rubber mat gerold worden.

Deze ringmat leveren we ook zonder rand, met speciale koppelstukken kunt u grotere oppervlaktes voorzien van deze rubber matten.

Wij gebruiken kwaliteitsrubber, d.w.z geen goedkope stinkende rubber maar kwaliteit die lang meegaat, die geen last heeft van haarscheurtjes na verloop van tijd. Goedkope matten kunnen last krijgen van haarscheurtjes, deze worden steeds groter en uiteindelijk kan het rubber van deze matten breken.

Wij leveren ook andere rubber matten zoals de fingertip of rubber brush. Duizenden vingertjes borstelen vuil van uw voete. Rubber matten hebben als voordeel dat ze eenvoudig schoon te maken zijn. De waterslag erover en ze zijn schoon. Hardnekkige vervuiling kunt u met een hoge drukspuit verwijderen.

Een klein overzicht van ons assortiment treft u hieronder aan: