Vloermat

Vloermat Veeg Je Voeten

Je veegt je voeten aan een vloermat dat klinkt logisch maar vegen mensen hun voeten wel echt aan een vloermat ? In de praktijk blijkt dat de meeste mensen hun voeten niet afvegen aan vloermatten. Dit betekend dat de mat niet optimaal zijn werk kan doen. Met dit feit kun je echter rekening houden door een mat met voldoende lengte te plaatsten. Ga er van uit dat iedere voet minimaal 2 keer in aanraking moet komen met de mat. Hiervoor is normaal een minimale lengte van 180 of 200 cm nodig maar meer is natuurlijk beter.

Voor grote gebouwen spreken we daarom ook vaak van een entreezone waarbij de vloermat als vast entreetapijt geplaatst wordt. We zien hier vaak lengte van 400 cm of langer afhankelijk van het aantal mensen dat dagelijks in en uitloopt.

Ideaal is het om naast een vloermat voor binnen

ook een mat voor buiten te hebben. Je kan hierbij denken aan borstelmaten met aluminium of hard plastic profiel die het grove vuil van de voetzolen borstelen. Deze borstelmatten zijn verkrijgbaar in vele soorten en worden normaal op maat gemaakt. Voor particulier gebruik hebben we een goedkope versie van deze vloermat die we in de maat 40×60 of 50×80 cm kunnen leveren.

Een vloermat met logo

maakt niet alleen uw entree fraaier het benadrukt u eigen uitstraling en geeft kleur aan uw entree. Deze logomatten zijn er in verschillende kwaliteiten voor binnen en buiten. Bedrukt kunstgras is een voorbeeld van een buitenmat met eigen logo. Deze mat is niet alleen functioneel als borstelmat maar ook bestand tegen weer en wind. Tevens voor buiten is de rubber scrape vloermat waarin uw logo in full colour op rubber gedrukt kan worden. Voor bedrijven die de mat iedere avond naar binnen halen de ideale mat, uitschudden, oprollen, en mee naar binnen.

Voor binnen zijn er een groot aantal verschillende type logomatten met uw logo. Druk op de link logomatten voor meer informatie.